Empovered Everyday

Ønsker du at genfinde kærligheden mellem jer? At få gnisten tilbage og være i stand til at genfinde den igen og igen? 

Du vil ham SÅ gerne, men du kan ikke miste mere af dig selv i det her forhold! Du kan ikke miste mere af dig til ham, for du er i bund og grund ikke glad. 

 

Du kan knap nok genkende kvinden han blev forelsket i længere...

Og det værste er, at du ikke har nogen at tale med det om, for du ved godt, at du ligger som du selv har redt. At du tillader ham alt det du føler han gør forkert!

Alle dine veninder synes du fortjener bedre og at han ikke er det værd længere! Din familie er heller ikke på hans side, men du ønsker mere end noget andet, at det skal være jer to.

Men du vil have HELE dig med! Du ønsker at være hel og fuldkommen afslappet i hans nærvær uden at være nervøs for at han pludselig får dig til at føle dig forkert eller usikker. Du vil også gerne slippe kontrollen engang imellem uden at frygte en reprimande fra ham (eller dig selv) om, at du er unfair eller barnlig.

Du ønsker at stoppe de evindelige skænderier, der ikke fører jer noget godt sted hen - kun længere væk fra hinanden!

Du kender dig selv ud og ind og ved, at han er galt på den ofte og hvorfor, men det dur ikke at forsøge at fortælle ham det, for det har du prøvet. Og du orker forøvrigt heller ikke at være hans terapeut!

Du vil være hans ligeværdige partner og vide, at han godt kan tage over, hvis du slækker lidt på tøjlerne. At han står bag dig og at I er et team. No matter what!

Tænk sig en kæreste/mand som uagtet, hvad du siger eller gør ikke kommer med hånende eller nedladende kommentarer eller blikke.

 

Tænk sig hvis han blot rystede på hovedet eller ligefrem bakkede dig op, når du fortalte ham om én af dine skøre idéer eller fortalte ham noget du selv er vildt begejstret over.

 

Tænk sig hvis alle de gode dage kunne fylde 98% af tiden istedet for sølle 20%-30% som det måske er nu.

 

Tænk hvis du kunne slappe fuldkommen af i hans selskab og vidste, at ligemeget hvad du sagde, ville det IKKE afstedkomme en frygt for, at han vil forlade dig eller blot en frygt for en af de der lange og uudholdelige konflikter. 

Tænk sig hvis du kunne styre helt fri af hans dårlige dage og humørsvingninger og måske endda se ham blive mere stabil og ligefrem blive opløftet og smittet af dit gode humør.

 

Tænk hvis du endelig kunne tale frit om jeres forhold til dine venner og familie, fordi der nu er flere gode og dejlige ting at fortælle om end dårlige. Og fordi deres mening ikke betyder det samme længere, fordi du nu er i integritet med dig selv og dit parforhold.

Alt det dejlige du ønsker dig fra et parforhold - og som for alle andre ser dødsdømt ud - kan blive dit! Og jeg ved det, fordi jeg har været der selv.

Jeg flyttede faktisk ud, men mindre end 6 måneder senere blev vi gift og alt ændrede sig...

Jeg har optaget 30 videoer hvor jeg forklarer alt hvad jeg ved (og selv implementerede). På mange forskellige måder med mange forskellige eksempler.

 

Vi lærer alle forskelligt og som det hedder sig: "No size fits all", så rækkefølgen på videoerne er ikke nødvendigvis kronologisk, men kan høres alt efter humør. Ser du flere videoer på én dag og ikke noget dagen efter er det helt som det skal være.

 

Det er MANGE skridt op ad bevidsthedsniveau-stigen og derfor får du 60 dage udover de 30 til at se videoerne så mange gange du har lyst og spørge mig om alt hvad du har brug for, så mange gange du har brug for det.

Spørg mig indtil du på celle niveau forstår hvor magtfuld og fantastisk du egentlig er! Og indtil du forstår at implementere det der virker for dig i dit kærlighedsliv. Vi begynder alle forskellige steder og der er hverken rigtigt eller forkert, for hurtigt eller for langsomt. Kun dig og din vej - din vej til et fuldkommen vidunderligt og fantastisk parforhold.

Så snart du har betalt får du adgang til samtlige videoer på én gang. Jeg vil være ved din side i 3 måneder og hjælpe dig, spejle dig, opmuntre dig - måske give dig lidt 'tough love' med på vejen - men være der for dig! 

Online vel og mærke, da jeg fysisk sidder på den anden side af jorden 9 tidszoner bag dig.